Personal coaching woerden

Performance coaching is een van ons belangrijkste en favoriete bezigheid binnen onze organisatie.

Tijdens coaching ga je zien wat je van jezelf niet ziet, zien of horen wat je wellicht niet wilt zien of horen maar alles gebaseerd om jou vooruit te helpen richting je doelstelling.
Ons coach traject bestaat uit 6 maanden lang om de 14 dagen een coaching sessie. Het verschil met coaching wordt gemaakt wat je vervolgens toepast in de praktijk. Tijdens de coaching laten we je zien wie je moet zijn om de juiste keuzes te maken in de overige 166 uur die jezelf thuis moet invullen. Dit gaat er uiteindelijk voor zorgen dat jij jouw gewenste resultaat behaald. We proberen vaak een doelstelling te behalen met praktische informatie of kennis, en dit is absoluut nodig. Alleen als vervolgens jouw gedrag niet matcht en jij de kennis niet uitvoert in de praktijk is uiteindelijk alle informatie waardeloos.

Als er in jouw gedrag niks veranderd zal jouw resultaat exact hetzelfde zijn als vandaag. Want als je doet wat je altijd deed zal je krijgen wat je altijd kreeg. Er zal dus iets anders toegepast moeten worden in jouw leven. Tijdens coaching gaan we dit blootleggen. We bespreken jouw valkuilen, maken een gameplan en vervolgens is het belangrijk dat jij de verantwoordelijkheid neemt en integer naar jezelf bent om dit voor de volle 100 procent na te komen. Wij maken niks mooier of slechter, we zeggen waar het op staat en draaien niet om de feiten heen. Wij gaan niet voor wat makkelijk is, maar wat nodig is.

‘Na de coaching voel ik me een sneeuwbal die door elkaar is geschut, maar de dagen daarna is alles overzichtelijk en heb ik een heldere missie wat me te doen staat.’

Doelen die behaald worden d.m.v. personal training;
  • Minder chronische stress
  • Bewuste en gezondere keuzes voor jezelf maken
  • Jezelf op plek 1 zetten
  • Beter jouw grenzen en behoeftes aangeven
  • Duidelijkere communicatie
  • Heldere en concrete doelen
  • Krachtigere en gefocuste mindset
  • Bewust van jouw omgeving en relaties

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?