Personal training woerden

Wat is er in deze tijd belangrijker dan jouw fysieke en mentale gezondheid? We zien dat de wereld sneller, gestrester en zwakker aan het worden is. Alles is tegenwoordig binnen handbereik en kiezen voor comfort is nog nooit zo makkelijk geweest. Binnen 10 minuten staat thuisbezorgt voor de deur, als we het koud hebben zetten we de kachel wat hoger en als het miezert moeten we toch echt de auto pakken omdat we anders misschien wel nat regenen. In sommige situaties zeker makkelijk, er zit alleen een keerzijde aan. Namelijk dat het onze maatschappij steeds zwakker maakt. Het maakt je futloos, zorgt voor chronische stress, maakt je prikkelbaarder en mentaal en lichamelijk zwakker. Het risico hieraan is dat we nog minder gaan doen, nog minder bewegen, over eten en nog meer lichamelijke klachten krijgen. Wij gaan voor de weg van de meeste weerstand, de weg die misschien niet altijd het makkelijkst is maar wel de weg die jou krachtiger, fitter en vitaler dan ooit maakt.

Tijdens personal training werken we aan verschillende doelen. D.m.v. personal training ga je makkelijker en vrijer bewegen, minder lichamelijke klachten, het opbouwen van spiermassa bij zowel mannen als vrouwen en mentaal een moment voor jezelf. Waarin je volledig gefocust bent op jezelf. Even geen werk of andere verplichtingen. Personal training is goed voor elke doelgroep, van jong tot oud met de juiste intensiteit. Het is goed voor hart en bloedvaten, hormoonbalans, verminderd chronische stress en verminderd de kans op blessures. Dit is de tijd voor jou om verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid te nemen!

We zijn breed geschoold in meerdere disciplines. Onze personal training sessies zijn van hoog niveau. We weten waar we het over hebben en de trainingen zijn volledig op jou als individu afgestemd. We zuigen niet een les uit ons duim, elk traject en les is volledig gericht op jouw persoonlijke situatie en belastbaarheid. We hebben kennis over functioneel trainen, fysiologisch, anatomie en de nodige kennis over medisch en lichamelijke klachten. Jij staat een heel uur centraal. Om nog meer focus en aandacht te creëren zijn er in onze personal training studio in Woerden nooit meer dan 2 trainers met 2 mensen tegelijk aanwezig. Maximaal 4 personen dus.

Jij staat op het punt om jezelf vitaler en krachtiger te maken dan ooit! Laat ons je helpen.

Doelen die behaald worden d.m.v. personal training;
  • Het gewenste gewicht afvallen en behouden
  • Krachtiger lichaam
  • Minder klachten en kans op blessures
  • Beter slaapritme
  • Betere hormoonbalans
  • Vergroten weerstand

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?