Heb je een lichamelijk doel, zit je niet goed in je vel of heb je het idee meer uit je lichaam te kunnen halen dan je nu doet?
Of wil je simpelweg een gezondere lifestyle?

Bij het Energized Life traject bekijken we hoe we jouw doelstelling concreet en haalbaar kunnen maken.
Iedereen kan namelijk resultaat boeken. Maar het daadwerkelijk toepassen en het behalen van de gestelde doelen blijkt vaak lastig.

Bij het Energized Life traject bepalen we samen wat jij nodig hebt.
Voor de start van het traject voeren we eerst een intakegesprek om te achterhalen wat jouw gewenste einddoel is en welke obstakels er mogelijk in de weg zouden kunnen staan. Door middel van een brede kijk op vitaliteit, training en coaching op de belangrijkste leefgebieden bepalen we samen een helder en realistisch doel.

Is het doel bepaald? Dan gaan we aan de slag met de uitvoering. Het Energized Life traject bestaat uit twee fysieke contactmomenten per week, met daarbij twee coaching sessies per maand. Daarnaast is het voor de deelnemer belangrijk om aan de slag te gaan met wat er in de coaching sessies besproken is. Genoeg huiswerk dus!

Wij gaan niet voor wat makkelijk is, wij gaan voor wat nodig is!

Waar wacht jij nog op? Neem vrijblijvend contact op

Stan Daalhuizen

Bel mij Whatsapp

Waar wacht jij nog op? Neem vrijblijvend contact op

Of stuur een bericht

Femke

Geschreven op 19 Februari 2021

Een tijd heb ik getwijfeld of ik de investering van personal training aan wilde gaan en of dat het waard zou zijn. Na een paar maanden trainen met Stan snap ik niet dat ik die twijfel gehad heb. In die korte tijd zo’n verandering bij mezelf meegemaakt: in de ochtend en na een dag werk nog veel energie hebben, kilo’s en centimeters kwijt zijn en zelfs een veel betere huid. En niet onbelangrijk: de trainingen van Stan zijn iedere week niet alleen een toffe uitdaging, maar ook heel erg leuk door zijn persoonlijke aanpak en sociale karakter!

Gewaardeerd met 5 van 5 sterren

Harm en Ryanne

Geschreven op 24 juni 2020

Zes maanden voor onze bruiloft zijn we gestart bij Synergy Lifestyle met als doel fit en strak zijn op onze bruiloft. We hebben dankzij Stan de juiste balans gevonden tussen ons Bourgondische leven en gezondheid. Wij zijn ontzettend blij met de resultaten. De trainingen zijn afwisselend en ook biedt Stan een luisterend oor.

Gewaardeerd met 5 van 5 sterren

Bas en Anne-Marie

Geschreven op 6 juli 2020

Al een tijdje trainen wij zo'n twee keer in de week bij Synergy Lifestyle. Stan heeft oog voor onze persoonlijke doelen en zorgt er voor dat we elke keer uitgedaagd worden. Zijn trainingsstijl houdt ons gefocust en gemotiveerd en zorgt ervoor dat we net die stap extra zetten! Daarnaast is Stan prettig in de omgang, flexibel, altijd vrolijk en een hele fijne personal trainer!

Gewaardeerd met 5 van 5 sterren

Peter

Geschreven op 6 november 2020

Inmiddels volg ik al bijna een jaar personal trainingslessen bij Synerygylifstyle. Wat mij hier zo enthousiast over maakt is de persoonlijke aanpak. Je bent niet zo maar een standaard klant, maar er is echt oog voor mij als individu. De trainingen worden aangepast op mijn persoonlijke doelen en tijdens de training is de focus ook echt op mij. Daarnaast hangt er ook een goede sfeer in het pand. Je merkt dat de andere trainers en fysio’s die daar werken allemaal hetzelfde “DNA” hebben waardoor je echt een community gevoel krijgt. Kortom, voor mij de ideale plek om te werken aan mijn gezondheid.

Gewaardeerd met 5 van 5 sterren

Waar wacht jij nog op? Neem vrijblijvend contact op

Direct aan de slag!