Resultaten

Samen voor een goed resultaat

Bij Synergy Lifestyle kijken we verder dan alleen het fysieke resultaat. Want soms zit er simpelweg iets dieper in de weg waardoor het doel niet bereikt wordt. Dan is het belangrijk om dat deel eerst in kaart te brengen. Hieronder een aantal doelstellingen naast lichamelijk die onze members bereiken door het Energized Life traject.

+

Fysiek resultaat

Of het nou afvallen is of spiermassa opbouwen, we kijken naar hoe we jouw resultaat zo effectief op de juiste manier kunnen behalen.

+

Minder stress

Meer rust, overzicht en een gezonder lichaam zorgt voor minder stress. Je weet wat goed en kloppend is voor jou. Leert je grenzen aangeven om niet telkens jezelf op de 10e plek te zetten.

+

Meer energie en focus

Door bewuster met je voeding, slaap en lichaam om te gaan leer je te focussen op wat belangrijk en gezond is voor jou. Deze focus zorgt ervoor dat je in staat bent betere keuzes voor jezelf te maken. Wat meer energie, kracht en rust oplevert.

+

Betere balans in privé en werk

Balans vinden tussen jouw privé, lichamelijk en werk situatie. Wanneer neem je bewust tijd voor jezelf, zorg je voor voldoende ontspanning en ben je écht aanwezig thuis? Door de 3 bovenstaande elementen in balans te krijgen ben je instaat om de juiste partner, collega, vader of moeder te zijn.

DIT IS WAT ONZE MEMBERS HEBBEN BEREIKT

Bekijk hieronder bijzondere resultaten die onze members hebben bereikt d.m.v. ons Energized Life traject. 

Resultaten van Diederik

Ik ben 3 maanden geleden begonnen bij Synergy Lifestyle en ik kan met alle oprechtheid zeggen dat wat die mannen doen werkt. JIJ moet wel de wil meenemen om een traject te doen, en zij (ver)zorgen de rest! Ik ben fitter, mer in balans en ik val af, wat wil je nog meer.
Sporten kan je overal, de combinatie training en coaching en met name de wijze waarop wordt hier uitermate goed verzorgt.
Ik ga door want ik haal eruit wat ik wenste. :)

Balans | Meer rust | Regie over keuzes | Verhoging spiermassa

Resultaten van Kees

Ik kom hier nu enkele maanden met mijn partner, want samen wilden we fitter worden en aan onze lichamelijke ongemakken werken. Nou dat is goed aan het lukken kan ik zeggen want we hebben al mooie resultaten neergezet.. maar zonder hulp was ons dit nooit gelukt! De persoonlijke begeleiding van Synergy Lifestyle is zeer professioneel en effectief.
Wij zijn fan!

-9.2 KG | -15 CM huidomvang | -3.2 BMI | - 6% vetpercentage

Resultaten van Heidy

Hele fijne begeleiding tijden het sporten en coaching m.b.t. voeding. Door de juiste balans in voeding en sporten al een mooi resultaat geboekt. Hierdoor heb ik de  juiste balans gevonden tussen ontspannen, genieten en verantwoordelijke keuzes maken. Wat zorgt dat ik de regie heb leren nemen over mijn eigen keuzes. Ik kan het iedereen aanbevelen. Jullie zijn toppers Stan en Freek! Ga zo door want dit wil toch iedereen?!

 

-9.3 KG | -40.5 CM huidomvang | -2.9 BMI | - 5,8% vetpercentage