Als vitaliteitscoaches zijn wij gespecialiseerd in gezondheid, stress, bewegen, voeding en geluk, met gezondheid en vitaliteit centraal als lifestyle. Vitaliteit is namelijk meer dan alleen fysieke en mentale gezondheid. Het gaat ook in op energie, (levens)kracht en geluk.

Om je vitaal te voelen is de balans tussen bewegen, gezond en bewust eten, omgaan met stress, slapen en ontspanning en een positieve levenshouding van belang. Voor ieder mens liggen deze aspecten anders. Het gaat erom wat jij nodig hebt om tot de persoon te komen die je wilt zijn.

Samen met jou als cliënt onderzoeken we in hoeverre jouw balans verstoord is en aan welke aspecten van vitaliteit we bij jou moeten werken. Deze persoonlijke aspecten en de motivatie om vitaliteit te verbeteren worden het uitgangspunt voor het traject dat we samen ingaan, om een sterk fundament van vitaliteit te bouwen. Hoe sterker je fundament, hoe meer levenskracht en hoe meer je aankan.

Tijdens het vitaliteitstraject gaan we specifiek in op jouw hulpvraag. Door testen, werkvormen en gerichte coaching komen we tot de kern van jouw uitdagingen. Deze gaan we samen aan!

Ben jij op zoek naar meer balans en wil je een energiek, blij en krachtig lichaam creëren?
Of wil je eerst een gesprek? Ik luister graag naar je.

Stan Daalhuizen

Bel mij Whatsapp

Waar wacht jij nog op? Neem vrijblijvend contact op

Of stuur een bericht

Jilco

Geschreven op 14 Februari 2021

Sinds mei vorig jaar ben ik begonnen met personal training bij Synergy Lifestyle. Dit bevalt mij zeer goed. Ik merk al veel vooruitgang die ik op een normale sportschool niet had bereikt. Er zit nu veel meer motivatie achter en de persoonlijke complete aanpak die gericht is op lichaam en voeding sluit precies aan bij wat ik voor ogen had. De mogelijkheid om alles te bespreken en te kunnen doen tot opbouw van een goede conditie heeft geleid tot grote stappen. De begeleiding is uitstekend en tevens is er een hele goede klik met de trainer. Ik zou Synergy Lifestyle zeker aanbevelen om op de juiste manier de conditie en de gezondheid te verbeteren!

Gewaardeerd met 5 van 5 sterren

Kirsten

Geschreven op 1 april 2020

In mei dit jaar ben ik gestart met personal training bij Stan van Synergy Lifestyle. Ik sport al jaren, maar altijd met ups and downs en wisselende resultaten. Motivatie was altijd het grootste probleem.. Ik moest van mezelf, maar had altijd excuses om niet te gaan. Sinds ik bij Stan sport, ben ik gemotiveerder dan ooit en ging ik al snel van 1x naar 2x in de week. Stan luistert naar wat je nodig hebt in je eigen tempo, dat maakt het haalbaar voor iedereen. Sporten werd voor mij geen moeten meer, maar “ ik mag weer!”. Kirsten 40 jaar

Gewaardeerd met 5 van 5 sterren