Werkwijze

Hoe wij jou kunnen helpen

Je hebt alles al geprobeerd. Zoveel soorten trainingsschema’s, programma’s of verschillende diëten. Nog steeds sta je niet op de plek waar je graag zou willen staan? Herkenbaar? Wees gerust je bent niet de enige. Er zit namelijk een deel in ons dat niet wilt veranderen, iets in ons leeft het liefst zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. Maar geen zorgen, wij gaan je helpen om die cirkel te doorbreken en samen behalen we het resultaat dat je wilt behalen.
+

Gepersonaliseerde trajecten

Onze trajecten zijn volledig op jou afgestemd, we kijken van a tot z mee met wat er moet gebeuren om jouw doelstelling te behalen.

+

200 % inzet van onze trainers en coaches

Wij gaan niet voor middelmatigheid, onze kernwaarden zijn integriteit, focus en impact. We zijn op tijd, voorbereid en 200% aanwezig om impact te maken op jou.

+

Gedurende het hele traject kijken we mee

Ook tussen de training en coaching sessies kijken we met je mee. Als je ergens tegenaan loopt, je hebt vragen of komt er niet uit. Wij staan voor je klaar.

+

High end personal training en coaching

Onze training en coaching methodiek is op het hoogste niveau, we weten waar we het over hebben. De trainingen zijn volledig op jouw belastbaarheid afgestemd en tijdens de coaching kijken we tot in detail wat en voor nodig is om jouw resultaat te behalen.

Werkwijze

Samen werken
we aan jouw doel

Stappenplan

Zo ziet het traject eruit

(+/-30 min/ 1 uur)
gratis kennismaking

Tijdens deze kennismaking bespreken we waar je naar opzoek bent. Waarom het tot dusver niet lukt, je obstakels en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Afstemmen welk programma

Niet elk programma past bij iedereen. Belangrijk is het juiste programma vinden wat past bij jou. Transparant, geen valse verwachtingen maar duidelijkheid wat jou het meeste vooruit gaat helpen.

Wederzijds commitment?

Om resultaat voor jezelf te creëren is er commitment en bereidheid nodig. Zonder bereidheid kom je nergens. Ben je bereid om je voor de volle 100 procent in te zetten voor dit traject? Niet alles hoeft perfect te gaan. Maar er is wel verantwoordelijkheid nodig. Als de bereidheid er is zijn wij er klaar voor om met je samen te werken.

(+/- 2 uur)
Kick off

Tijdens de kick off gaan we jouw gameplan maken. We brengen je huidige situatie in kaart. Leggen bloot waarom het niet lukt en kijken vooral naar wat er wel nodig is om daar dit keer wel te komen. Samen met onze methodiek en tools gaan we keihard resultaat behalen.

(+/-10 uur p.m.)
Energized life traject

Tijdens dit traject heb je 2 personal training momenten in de week en 2 coach momenten in de maand. D.m.v. personal training werken we aan een gezond en krachtig lichaam. Waar nodig kijken we ook naar lichamelijke klachten en hoe we deze kunnen verminderen/verhelpen. Tijdens de coach momenten evalueren we jouw meet en weeg moment en behandelen we onze coach methodiek die jou gaat helpen om te zijn wie je moet zijn om jouw resultaat te behalen.

Play Video